skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Contact

Voor vragen van persoonlijke aard of het maken van een afspraak voor advies en begeleiding, kunt u via de pagina Consulenten contact opnemen met een Verpleegkundig Overgangsconsulent VVOC bij u in de buurt.

Wanneer u algemene vragen, een aankondiging voor een event of een publicatie in een tijdschrift heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat van VVOC. U kunt hier ook terecht voor het aanvragen van foldermateriaal.

Wilt u meer weten over lezingen, workshops en presentaties over de overgang kunt u via de pagina Consulenten contact opnemen met een Overgangsconsulent VVOC in de buurt van uw bedrijf. U kunt ook terecht op onze speciale pagina voor werkgevers.

Natuurlijk kunt u ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid en Privacyverklaring

  Adres

  Kostverloren 7
  3863 BA Nijkerk

  Telefoon

  06-46993444

  E-mail

  info@overgangsconsulente.com

  Back To Top